Veelgestelde vragen


Kan ik de producten ergens bekijken?

Je kan de details van elk product bekijken op onze website. Deze bestaan uit een beschrijving van het product, een afbeelding en de verschillende product verpakkingen(bv: groen - rood - blauw).
Terug naar boven

Moet ik mij registreren om iets te kopen?

Als u voor de eerste keer een bestelling plaatst moet u zich inderdaad registreren, zodat wij uw bestelling kunnen leveren. De volgende keer dat u een bestelling plaatst moet enkel inloggen met uw persoonlijke wachtwoord en gebruikersnaam. U kan uw gegevens op elk moment aanpassen.
Terug naar bovem

Kan ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen?

Je kan volledig zelf je wachtwoord kiezen. Een sterke combinatie van letters en cijfer, hoe langer u wachtwoord hoe sterker beveiligd uw account is.
Terug naar boven

Hoe kan ik betalen?

Je kan je bestelling bij De Backer CP betalen via een overschrijving. U vindt de details na elke bestelling in uw mail-box. Indien u voor de eerste keer besteld wachten wij op uw betaling alvorens uw bestelling te leveren.
Terug naar boven

Hoelang moet ik wachten op mijn bestelling?

Bent u een vaste klant, dan kan u rekenen op een 2 tal weken wachttijd zonder dat u op voorhand heeft betaald.
Voor nieuwe klanten is dit ook een wachttijd van 2 weken, maar uw betaling moet al binnen zijn.
Terug naar boven

Hoe weet ik hoeveel ik moet betalen?

Alle prijzen bij De Backer CP zijn excl. BTW. En u ontvangt na elke bestelling de factuur met een gedetailleerd overzicht in uw mail-box met de betaalmogelijkheden.
Terug naar boven